Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Medalii de aur şi argint pentru micii şahişti turdeni la “Memorialul Mircea Rădulescu”

Sport
Tools
Typography

Aşa cum a obişnuit deja, Marin Fântână a anunţat pe reţeaua de socializare facebook succesele obţinute de micii şahişti de la “Şah Club Potaissa Turda” în urma participării acestora la concursul de şah “Memorialul mircea Rădulescu” desfăşurat la Cluj-Napoca în perioada 11-12 martie.

Astfel, Daniel Vitan a obţinut medalie de aur la categoria B12 iar Sofia Gherman a obţinut tot medalie de aur, însă la categoria F10.

De asemenea, şahiştii turdeni au mai obţinut şi şase medalii de argint:

Mark Rus şi Levi Teodorescu la categoria B8, George Gherman şi Paul Mărcan la categora B10  şi, nu în ultimul rând, Maria Rus la categoria F14 şi David Topan la categoria B14.

De asemenea, Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” nu a pierdut ocazia să îi felicite, la rândul său - tot pe facebook - pe şahiştii premianţi care îi urmează cursurile:

Felicitări elevilor Școlii Gimnaziale,,Teodor Murășanu" care fac parte din Clubul de Șah Potaissa Turda pentru rezultatele obținute la Concursul de Şah ,, Memorialul Mircea Rădulescu " desfășurat la Cluj Napoca în perioada 11-12 Martie 2023. Felicitări domnului Dumitru Fântână și părinților!
Medalii de aur : GHERMAN SOFIA , VITAN DANIEL
Medalii de argint : RUS MARK , GHERMAN GEORGE , MĂRCAN PAUL , RUS MIRA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS