Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
98 New Articles

Campionatul European de Fotbal U21, pe Cluj Arena. S-au pus în vânzare biletele, inclusiv pentru partidele de pe stadionul clujean

Sport
Tools
Typography

Biletele pentru Campionatul European de Fotbal U21 au fost puse în vânzare. Astfel, iubitorii acestui sport, și nu numai, pot deja să achiziționeze biletele aferente meciurilor derulate inclusiv pe arena clujeană, accesând link-ul https://under21tickets.ro/.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o bucurie și o mare onoare să găzduim această prestigioasă competiție. La fel ca de fiecare dată, vom face tot ce ține de noi pentru ca aceasta să aibă loc în cele mai bune condiții. Până la momentul desfășurării meciurilor, stadionul emblemă al Transilvaniei va beneficia de un gazon complet schimbat și pregătit să primească sportivi de mare performanță. Avem întreaga convingere că vom contribui, din nou, la creșterea vizibilității Clujului în plan internațional.”

În ceea ce privește programul de desfășurare a partidelor,  în data de 22 iunie, pe Cluj Arena, vor evolua reprezentativele Franței și Italiei, în 25 iunie se vor întâlni naționalele U21 ale Italiei și Elveției, iar în data de 28 iunie se vor confrunta echipele Italiei și Norvegiei.

Mai mult, duminică, 2 iulie 2023, pe stadionul clujean se va juca și un sfert de finală, disputată între ocupanta locului I din grupa D și cea a locului II din grupa B, din care face parte și România.

Reamintim faptul că acest turneu este programat a se desfășura în vara anului 2023 în România și Georgia și va reuni 16 echipe participante, inclusiv formațiile reprezentative ale țărilor gazdă.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS