Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Turdeanca Daria Cocan, convocată la lotul naţional de volei U17

Sport
Tools
Typography

Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” este mândru de una din elevele sale. Este vorba despre Daria Cocan, elevă în clasa a IX-a C, căreia i-a fost recunoscută activitatea sportivă.

Mai exact, Daria Cocan a fost convocată de Federaţia Română de Volei la stagiul de pregătire a lotului naţional U17 în vederea turneului de calificare la Campionatul European.

Informaţia a fost făcută publică de instituţia de învăţământ turdeană pe facebook.

Iată mesajul de felicitare din partea Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” adresat elevei Daria Cocan:

Felicitări Daria Cocan!!!
Eleva Cocan Daria din clasa  a IX-a C de la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, este convocată de Federația Română de Volei la stagiul de pregătire al lotului național U17 în perioada 3-19.04.2023, în vederea participării la turneul de calificare al Campionatului European (tur 2) din Georgia (20-24 .04.2023).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS