Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Întâlnire cu Ionuţ Rada

Sport
Tools
Typography

Școala Gimnazialǎ PAVEL DAN Tritenii de Jos a fost gazda unui eveniment deosebit, plin de emoţie, care l-a avut ca protagonist pe fostul fotbalist și internațional român Ionuţ Rada.

Acesta a prezentat elevilor programul său „Educație prin sport” – program care susţine importanța sportului în educație dar și a disciplinei în viața de zi cu zi.

Ionuţ Rada este cel care a lansat platforma “The Rada Way” (www.theradaway.ro), unde vrea să transforme sportul într–un stil de viață, cu zâmbetul pe buze:  „The Rada Way este numele proiectului meu, este calea pe care mi-am ales-o în viaţă, limbajul în care am ales să împărtășesc experienţele mele comunității pe care am format-o în ultimii ani. Obiectivele mele sunt susţinerea ideii de educaţie prin sport şi încurajarea unei vieţi sănătoase, pe care intenţionez să le promovez prin intermediul unei campanii de conştientizare adresate tinerilor şi adulţilor, în încercarea de a doborî barierele ce se creează adesea între sportivii profesionişti şi public”, spune Ionuţ Rada, care a lansat și cartea autobiograficǎ, avȃnd titlul „Vreau sǎ joc”. Cartea spune povestea unei pasiuni pentru fotbal izvorȃtǎ in inima unui puști, pasiune care ȋl va purta pe la cluburile mari din Romania, apoi la unele din afarǎ, de fiecare datǎ cu o energie și un entuziasm recunoscute de-a lungul anilor...

Fostul jucător internațional român are peste 200 de meciuri jucate în Liga I cât și în cele mai importante competiții europene precum Champions League, Cupa UEFA sau Europa League.

A fost o mare bucurie pentru elevii şcolilor de pe raza comunei Tritenii de Jos sǎ-l aibǎ ȋn mijlocul lor pe Ionuţ Rada, sǎ-i asculte povestea devenirii lui ca fotbalist, experienţa sa de viaţǎ, trǎirile lui intense, bucuriile și sfaturile de a nu renunţa la visuri pentru a ajunge acolo unde ȋși doresc. Totodatǎ elevii au urmǎrit selecţiuni din meciurile jucate atȃt ȋn ţarǎ cȃt și ȋn strǎinǎtate – meciuri ȋn care Ionuţ Rada a fost autorul unor goluri de excepţie stǎrnind ropote de aplauze.

La finalul ȋntȃlnirii Ionuţ Rada a fost aplaudat de elevi, a dat autografe, a scris ȋn Cartea de Onoare a școlii, pomiţȃnd cǎ va reveni la Tritenii de Jos și chiar va juca fotbal alaturi de elevi.

Profesor
Dan Istrate


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS