Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

31 de medalii de aur, 41 medalii de argint și 13 de bronz pentru dansatorii turdeni la competiţia de la Cluj-Napoca

Sport
Tools
Typography

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat sâmbătă 6 mai la Concursul Național - Transilvania Dance Open Cluj Napoca cu 85 de dansatori. Competiția s-a desfășurat în 2 săli în paralel la Casa de Cultură a Studenților, având 143 de poziții de concurs.

Echipa Potaissa 6 a fost prezentă pentru prima dată la o competiție, iar Potaissa 4 a fost prezentă a 2-a oară într-o competiție așa mare.

Dansatorii s-au întors acasă cu 31 de medalii de aur, 41 medalii de argint și 13 de bronz și au fost  obținute la secțiunile Open și Dans de Caracter.

Rezultate:

  1. Locul 1 - Potaissa 4 - Baby 4-6 ani, Formații, Open
  2. Locul 1 - Potaissa 5 - Junior 13-15 ani, Large Group, Open
  3. Locul 2 - Potaissa 1 - Mini 7-9 ani, Formații, Dans de Caracter
  4. Locul 2 - Potaissa 6 - Mini 7-9 ani, Formații, Open
  5. Locul 3 - Potaissa 2 - Juvenile 10-12 ani, Large Group, Open

Mulțumim părinților pentru sprijin și galerie !

Felicitări tuturor sportivilor!




BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS