Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

De săptămâna viitoare se reia activitatea la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda

Sport
Tools
Typography

Începând cu Luni 11 septembrie ne reluăm activitatea la toate Clasele de Dans pentru copii și Zumba. Cursul de Dans pentru Adulți va începe abia după 1 octombrie.

Activitatea sportivilor pe perioada vacanței de vară:

  • Cantonamentul a avut loc la Abrud, din 7 în 13 august, unde au participat 76 de copii, din care 66 sportivi, iar ceilalți elevi de la Șc. Avram Iancu Turda, care au fost însoțiți de către prof Loredana Mic. Programul a cuprins ore de pregătire fizică, dans, Zumba, Educație Financiară, Engleză, Arte și Jocuri.
  • Reprezentații de dans sportiv la evenimente private
  • Participare cu 10 sportivi la Zilele com. Moldovenești și Festivalul Cepei - 26 august
  • Participare la Lotul Național Standard și Latino Timișoara prin  prof antrenor Diana Miron și prof antrenor Alin Miron.
  • Am organizat ore de DANS pentru MIRI șI am lucrat individual cu sportivii care au ales să facă antrenamente în perioada de vacanță
  • Organizarea "Școlii din vacanță" un program tip After School în luna iulie.

Ce urmează dn 11 spetembrie:

  • Reluăm antrenamentele la toate grupele de luni 11 septembrie
  • Miercuri 13 septembrie ora 17 începem Cursul de Dans pentru începători ( 5 - 13 ani ). Înscrierile se fac la sediul Clubului sau la tel. 0747074306
  • Între 18-19 Noiembrie vom organiza CUPA POTAISSA la DANS SPORTIV - Ed. a 25-a, unde deja am început pregătirile, competiția fiind una de tip ranking și anunțată în Calendarul Competițional al FRDS.
  • La primele competiții : The Grand Gala - WDSF Competition București, 8 septembrie și Timișoara Open Championship, 10 septembrie  ne vor reprezenta d-l Alin Miron în calitate de Scrutineer WDSF și d-na Diana Miron în calitate de arbitru FRDS.

Tuturor elevilor și sportivilor le urăm Succes în noul an școlar și în noul an competițional !

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS