Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sun, Jun
104 New Articles

Felicitări, Leii Câmpia Turzii!

Sport
Tools
Typography

Rugby-ul, ramură sportivă sprijinită de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, promovează cu succes imaginea orașului nostru, la nivel național.

Anul competițional încheiat în această perioadă a adus cu sine o serie de rezultate de care ne mândrim!

  • * Locul 3 Național la categoria sub 8 ani
  • * Locul 2 la Sport Festival la categoria sub 14 ani
  • * Locul 4 Național Junioare Rugby în 7 categoria sub 18 ani
  • * Locul 4 Cupa României Junioare Rugby în 7 categoria sub 18 ani
  • * Locul 8 Finala Campionatului Național de Juniori Rugby în XV la categoria sub 14 ani


De asemenea, apreciem în mod deosebit recunoștința manifestată de conducerea clubului Leii Rugby Câmpia Turzii, față de sprijinul acordat de instituția noastră!

Primăria Municipiului Câmpia Turzii este un fervent susținător al performanțelor sportive sau culturale, deoarece acestea contribuie atât la educarea non-formală a tinerelor generații și la implementarea unui sentiment de disciplină în rândurile acestora.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS