Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Undă verde pentru ”Velo Apuseni”. Consiliul Județean Cluj începe proiectarea pistelor de biciclete din proiectul „Velo Apuseni”

Sport
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a semnat astăzi, 28.11.2023, contractul de servicii privind proiectarea și asistența tehnică aferente proiectului inter-județean „Velo Apuseni” – Lot județul Cluj.

Obiectivul prevede realizarea a 227 km de piste de biciclete, desfășurate pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba, din care peste 40%, respectiv 92,4 km, vor fi amenajați pe teritoriul județului Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Se va realiza o conexiune cu celelalte trasee amenajate pe raza județelor Alba și Bihor, astfel încât întreg arealul Munților Apuseni să poată fi pus în valoare. Mai mult, prin implementarea acestui proiect, va crește și atractivitatea județului nostru, constituindu-se într-un plus în ceea ce privește oferta turistică a acestuia.”  

Valoarea contractului de proiectare adjudecat de operatorul economic clujean K&K Studio de Proiectare SRL este de 1.688.500 lei fără TVA.

Durata contractului de servicii este de 40 luni.

Reamintim în acest context faptul că proiectul „Velo Apuseni” a rezultat în urma unui parteneriat încheiat în anul 2021 între județele Cluj, Bihor și Alba. În luna martie 2023 a fost semnat contractul de finanțare a investiției, în valoare totală de 110 milioane de lei, banii fiind asigurați prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Biroul de presă
28 noiembrie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS