Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sat, Jul
101 New Articles

Se pregăteşte o nouă ediţie a Raliului Transilvania

Sport
Tools
Typography

Ediția din acest an al Raliului Transilvania, se anunță de-a dreptul spectaculoasă. Clujenii au ocazia să îi  revadă la treabă, chiar în centrul orașului pe concurenții celei de-a V-a etape din Campionatului Național de Raliuri Dunlop. 

Începem  cu o informație esențială: ne întoarcem  în Piața Unirii! Cu ajutorul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca cât și a Consiliului Județean Cluj, am primit aprobarea pentru a ne desfășura Proba Super Specială, cu numărul 4 în Piața Unirii, vineri 22 iulie de la ora 20.30. Această probă va fi transmisă în direct de către partenerii noștri de la TVR Cluj. Accesul pentru spectatori va fi permis cu o oră și jumătate înainte de începerea probei.

Joi, în data de 21 iulie începând cu ora 20,  va avea loc Festivitatea de deschidere. Îi așteaptăm  pe toți iubitorii de cai putere, în Piața Unirii unde aceștia își vor putea cunoaște favoriții, vor putea face selfie-uri cu aceștia și vor putea pleca acasă cu autograful mult dorit. De asemenea pe parcursul întregii zile vor avea loc în Piața Unirii, diverse activități și campanii, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, cu începere de la ora 16.00.

Vineri, în data de 22 iulie, în această primă zi, concurenți vor fi la Shakedown  pe Făget între orele 9 și 13.30. Prima zi de concurs va începe cu PS 1 din Făget de la ora 15.48, fiind urmată de PS 2 Mănăstireni aproximativ 2 ore mai tîrziu la 17.21. La Sălicea se va desfășura PS 3 cu începere de la ora 18.44, spectatorii fiind așteptați pe trasee, cu surprize pe întreaga desfășurare a evenimentului. 

Concurenții se vor regrupa în zona tehnică și vor realimenta urmând  să se îndrepte către Piața Unirii pentru proba Regină din Piața Unirii. 

Sâmbătă, 23 iulie, se va desfășura cea de-a doua zi de concurs ce va începe cu PS 5 Dângău I la ora 10.51, fiind urmată  îndeaproape de PS6 Mănăstireni I la 11.19. Concurenții de la Transilvania Rally vor urca  pentru a susține PS7 la Beliș, al cărui start va avea  loc la 11.52, coborându-se apoi pe PS 8 Râșca 2 de la ora 14.08 și PS9 - POWER STAGE de la 14.36. 

Ziua se încheie cu deja celebra SS 10 de la Polus Center, unde spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru spectacol garantat. Festivitatea de premiere a câștigătorilor de la Transilvania Rally va avea loc în zona Food Court, unde organizatorii  Napoca Rally Academy  v-au pregătit căteva surprize pe măsură. 

Mai multe detalii despre restricții de circulație, accesul pe probe dar și alte informații utile, se vor găsi pe siteul www.transilvaniarally.ro, cât și pe pagina de Facebook, Transilvania Rally. Începând cu această săptămână,  fanii sunt așteptați pe pagina de facebook cu mai multe concursuri, dar și cu ulimele informații și noutăți despre Transilvania Rally.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS