Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sat, Jul
101 New Articles

Meci de fotbal demonstrativ la Zilele Turzii: Naționala de fotbal a artiștilor vs. Echipa autorităților locale la ZMT 2016

Sport
Tools
Typography

Un meci ,,galactic’’ se anunță la Turda, vineri, 26 august 2016, începând cu ora 13.30,  pe stadionul mic al Colegiului Național ,,Mihai Viteazul’’ unde ,,Naționala de fotbal a artiștilor’’ va întâlni  ,,Echipa autorităților locale’’.

Naționala de fotbal a artiștilor este alcătuită din Andrei și Kamara - Alb Negru,  Adrian  Enache, Lucian Ghimiș, Ralflo,  Gimmy Dub, Uddy, Ionica Moroșanu, Mattyas,  Cornel Păsat, Free Deejays, Ionuț Andraș, Dan Cruceru și Trouble Crew iar antrenorul echipei gazdă este nimeni altul decât primarul Cristian Matei.

La ora 13.30  mingea de fotbal cu care se va juca meciul demonstrativ va fi adusă pe stadion de o echipă de parașutiști!

Atmosfera va fi una incendiară iar spectatorii și suporterii vor avea la dispoziție vuvuzele și steaguri pentru a-și încuraja favoriții. 

Ioan Onacă, singurul jucător în viață al echipei Sticla Arieșul Turda, câștigătoarea Cupei României în anul 1961, acum în vârstă de 78 de ani, va executa lovitura de start și prima pasă a meciului.  

Moderatorul acestui eveniment este Bogdan Rădulescu iar arbitru Florin Potora.

Vă așteptăm cu drag și în număr cât mai mare pentru a face galerie așa cum se cuvine echipei autorităților locale și naționalei de fotbal a artiștilor!

Primăria Municipiului Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS