Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Handbalul turdean, în faţa unei noi posibile şanse

Sport
Tools
Typography

Administraţia locală turdeană a decis că este cazul să organizeze o întâlnire la care să participe reprezentanţi ai echipei de handbal Potaissa Turda precum şi reprezentanţi ai administraţiei locale dar, mai ales, reprezentanţi ai agenţilor economici din municipiu.

Aşa cum spunea chiar primarul Cristian Matei, întâlnirea era programată de mai mult timp, însă abia acum - 12 septembrie - s-a putut ca această întâlnire să existe.

Principalul scop al întâlnirii a fost acela de a se găsi surse de finanţare a performantei activităţi handbalistice existente la Turda şi dinspre mediul de afaceri sau, mai exact, creşterea ponderii implicării financiare a mediului de afaceri turdean în contextul în care la momentul de faţă din cele 250.000 de lei (2,5 miliarde de lei vechi) alocate lunar către echipa de hanbal turdeană, administraţia turdeană asigură de la bugetul local aproximativ 80% din sumă.

Aşa cum spunea primarul Cristian Matei, ideea principală este determinarea mediului de afaceri să sprijine activitatea handbalistică, iar contribuţia de la bugetul local să fie doar o completare până la atingerea necesarului echipei.

Având în vedere că discuţia decurgea în termeni relativ generalişti, cel puţin două dintre părerile exprimate - cea a avocatului Adrian Popescu şi cea a managerului Dănuţ Pop -  s-au dovedit cele care duceau discuţia înspre pragmatism: generalităţi se pot discuta tot timpul, însă cel mai important este un plan de acţiune, chiar un plan de business concret, cu termeni clari, pentru ca mediul de afaceri să ştie exact care sunt termenii la care se poate raporta.

Atât primarul Cristian Matei cât şi Flaviu Sâsâeac (reprezentant al echipei de handbal la discuţia găzduită în sala mare a Primăriei Turda) au dat asigurări că întâlnirea de faţă era una mai degrabă în cadrul căreia “să ne cunoaştem mai bine” urmând ca întâlniri concrete chiar cu fiecare reprezentant al mediului de afaceri să existe în viitorul imediat apropiat.

Cum a decurs întâlnirea de la Primăria Turda puteţi deduce şi din înregistrarea video de mai jos:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS