Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Două perechi de dansatori turdeni, prezente la Cupa Imperial de la Iaşi

Sport
Tools
Typography

Primul concurs de dans sportiv din acest sezon competitional - la care au participat două perechi legitimate la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda - a avut loc la Iaşi, în 24 septembrie. 

Cupa Imperial a fost la a II -a ediţie şi a aliniat la start aproximativ 400 de dansatori din România, Moldova şi Bulgaria, având, de asemenea, statutul de competiţie ranking (nivel ridicat de punctaj acordat dansatorilor).

Rezultate:
DABIJA DANIEL - BERECKMERI IRIS  s-au calificat in finala concursului de clasa Hobby 10-11 ani, unde au obtinut locul 6.
SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA şi-au facut debutul la clasa D 10-11 ani, participând la un concurs de clasa Open, concurs de nivel ridicat, unde au obţinut locul 16.

Felicitări dansatorilor! 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS