Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dansatorii turdeni au fost prezenţi atât la competiţii cât şi la evenimente locale

Sport
Tools
Typography

În 1 octombrie s-a desfăşurat la Mediaş concursul naţional de dans sportiv Cupa Mediaş, ediţia a X-a. La competitie au participat aproximativ 200 de perechi la concursurile oficiale cât şi cele neoficiale. În semifinalele competiţiei s-au calificat şi două perechi de la Clubul de dans sportiv Potaissa Turda.

  • Clasa H 10-11 ani DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS - locul 10
  • Clasa H 12-15 ani JOLDES STEFAN - OLARI ANAMARIA - locul 12

Vineri, 30 septembrie, în Parcul Central din Turda, 80 de copii, sportivi începători, dar şi avansaţi ai clubului au participat la acţiunea "Gândesc verde - gandesc curat" organizată de Primaria Turda.

Luni, 3 octombrie, 10 sportivi au participat cu o suită de dansuri standard şi latino-americane la Campia Turzii în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Câmpia Turzii cu ocazia manifestării Ziua Vârstnicului: SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA, DETEŞAN SERGIU - PUCA DARIA, VAŞVARI DRAGOŞ - OLTEAN LORENA, KOVACS ŞTEFAN - APOSTOL BRIANA şi NICOLA RĂZVAN - LAZĂR IRINA. 

Felicitări tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS