Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

6 medalii au adus dansatorii turdeni de la Cupa Sebeşului

Sport
Tools
Typography

Penultima competitie de dans sportiv din acest an s-a desfasurat la Sebes sambata, 26 noiembrie. Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a inscris la Cupa Sebesului - ed. a III-a - 4 perechi, care s-au intors cu 6 medalii acasa.

Rezultate in finala:

SAROSI RARES - CRISAN MARIA

  • Open Basic Standard 6-11 ani - Locul 2
  • Open Basic Latino 6-11 ani - Locul 5

VASVARI DRAGOS - OLTEAN LORENA

  • Hobby 14-15 ani - Locul 4

Alte rezultate: 

DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS

  • Hobby 10-11 ani - Locul 16

RUS ANTONIO - POP ALEXIA

  • Hobby 10-11 ani - Locul 19

Felicitari tuturor!

Sportivii clubului se pregatesc acum pentru ultima competitie din acest an, care se va desfasura la Turda, sambata 10 decembrie, la sala de sport a Scolii Avram Iancu, incepand cu orele 9.00. Deschiderea oficiala va avea loc la orele 19.00 cu un show sustinut de CAMPIONII MONDIALI STANDARD 14-15 ani - ZICOANE SEBASTIAN - COPOS ANCA.

Va asteptam!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS