Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Cupa Mickey Mouse 2017

Sport
Tools
Typography

- comunicat -
Anul competitional a inceput in forta pentru clubul nostru, reusind sa participe cu un numar de 6 sportivi incepatori si 4 avansati la primul eveniment organizat de Federatia Romana de Karate WUKF in colaborare cu Hayashi Activ Floresti “CUPA MICKEY MOUSE”

Un numar de 340 de sportivi din 28 de cluburi nationale si un club international, au dat startul acestei competitii.

Clubul nostru a reusit sa cucereasca o medalie de aur prin sportiva Lobont Diana la categoria de varsta 9 – 10 ani, doua medalii de argint prin sportivii Ariana Lazar la categoria 13 – 14 ani, aceasta fiind ultima ei participare in cadrul acestei competitii si Luca Denis la categoria de varsta 11 – 12 ani, doua medalii de bronz aduse la Turda de catre sportivii Horvath Raul si Samartinean Horatiu acestia fiind la primul lor concurs.

Slabu Darius, Hiriscau Diana, Glod Andrei, Cimerdian Dan dar si Campean Rares au reusit sa ne faca mandrii de prestatiile lor, uni din ei simtind primele emotii competitionale.

Vrem sa felicitam in primul rand copiii, care, au reusit sa demonstreze inca odata ca se poate face performanta si in acest sport aducand numele orasului pe podiumul competitiei  si, sa multumim parintilor care au fost si sunt alaturi de noi si sa ii felicitam pentru modul in care isi sprijina si isi sustin copiii in practicarea acestui sport.

Activitatea clubului se va desfasura incepand din luna februarie pentru incepatori in incinta Scolii Generale nr 7 Horea Closca si Crisan: Luni si Joi: 16:30 – 18:00 si,  pentru avansati in incinta scolii nr 8 Ioan Opris : Luni 20:30,  Marti si Vineri: 19:30 – 21:00.

Multumim pe aceasta cale directorilor care ne-au acordat sprijin pentru desfasurarea antrenamentelor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS