Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Dansatorii turdeni, la campionatul "Carpathian" de la Iaşi

Sport
Tools
Typography

- comunicat -
Campionatul Naţional de dans sportiv pe secţiuni "Carpathian" a avut loc la Iaţi între 3-5 martie, unde în cele trei zile de competiţie au concurat peste 500 de sportivi din toată ţara.

Pentru prima dată perechea SAROŞI RARES - CRIŞAN MARIA au participat la un Campionat Naţional pe Secţiuni, obţinând locul 12 în semifinala competiţiei de standard 12-13 ani. 

Pentru noi este un rezultat extraordinar având în vedere că pregătirea lor a avut loc doar în cadrul clubului, pe când ceilalţi sportivi, alături de care au concurat, au beneficiat de o pregătire mult mai intensă, inclusiv în afara ţării.

Din punct de vedere financiar, în afară de sprijinul nostru, al antrenorilor şi clubului, şi cel al părinţilor, nu a existat alt ajutor. Deci, în aceste condiţii, rezultatul a fost unul maxim şi foarte satisfacator pentru noi. 

Rezultate: 

  • SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA
    • loc 12 din 26 de perechi - Semifinala Campionat Naţional secţiunea Standard 12-13 ani
    • loc 3 - cls. D 12-15 ani
    • loc 6 - Open Basic Standard 12-15 ani
  • DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS
    • loc 6 - cls. H 12-15 ani

Sperăm ca performanţa lor să fie apreciată şi înţeleasă de către toată lumea la adevărata ei valoare!

Felicitări!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS