Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Încă o mare companie internațională se alătură sponsorilor echipei de handbal Potaissa Turda!

Sport
Tools
Typography

- comunicat -
„Am promis în repetate rânduri că voi face tot posibilul ca această poveste frumoasă a echipei noastre de handbal Potaissa Turda să ajungă departe! Așa cum am mai spus încă de când am lansat această inițiativă, un parteneriat intens cu mediul de afaceri va face ca această echipă să ajungă și mai sus și să ia o greutate de pe umerii administrației locale. 

Asistăm astăzi la un mare succes, un pas important, moment în care acestei echipe i se alătură compania MAPEI, fiind o asociere pentru care m-am luptat și care ne onorează. 

Mulțumesc reprezentanților companiei MAPEI pentru decizia pe care au luat-o și mă bucur că de acum înainte Potaissa Turda va mai avea un pilon care să susțină această extraordinară performanță. Sper ca aceste inițiative să fie tot mai multe și eforturile pe care le-am depus pentru a atrage sponsori din mediul privat să dea tot mai multe roade.

Îi felicit pe această cale pe Flaviu Sâsâeac, Horațiu Gal și Ovidiu Gal și le urez succes pe mai departe!”

Cristian Octavian Matei,
Primarul municipiului Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS