Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Turdeanul Vlad Ciortea este noul vicecampion european la kumite, la categoria sa de vârstă

Sport
Tools
Typography

În perioada 5-9 aprilie 2017 s-a desfăşurat Campionatul European de Karate, eveniment găzduit de Sala Polivalentă a Complexului Sportiv Cluj Arena din Cluj-Napoca.

La competiţie au participat 1.846 de sportivi - practicanti a tuturor stilurilor de karate - din nu mai puţin 26 de ţări, alături de 98 de arbitri şi 190 de antrenori.

Turda a fost reprezentată cu brio la această competiţie, unul din micii sportivi turdeni reuşind o performanţă care nu poate fi trecută cu vederea.

Deţinător al unui titlu de Campion Naţional în 2016 şi medaliat cu aur la mai multe competiţii interne, Vlad Tudor Ciortea a reuşit remarcabila performanţă de a deveni vicecampion european la kumite, obţinând medalia de argint în finala disputată împotriva reprezentantului Italiei la categoria de vârstă 7-9 ani, sportivul turdean având de înfruntat inclusiv diferenţa de vârstă care exista între el şi oponentul italian.

Vlad Ciortea este legitimat la Karate Club Turda unde beneficiază de instruirea oferită de unul dintre cei mai galonaţi antrenori - sensei Sever Cucu - datorită căruia tânărul sportiv turdean a şi reuşit obţinerea acestei deosebite performanţe.

Având în vedere reuşita obţinută la această competiţie de nivel european - reuşită obţinută în urma muncii asidue atât a sportivului cât şi a antrenorului - nu ne rămâne decât să adresăm felicitări şi să ne bucurăm că numele oraşului Turda s-a remarcat din nou în circumstanţe cât se poate de pozitive, motiv pentru care “Felicitari Ciortea Vlad Tudor şi sensei Sever Cucu, fără de care nu ar fi fost posibilă această clasare meritorie la o competitie de asemenea anvergură! Mult succes in continuare!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS