Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

8 medalii pentru dansatorii turdeni la Cupa Feeling Dance de la Oradea

Sport
Tools
Typography

În 20 mai a avut loc la Oradea, Cupa Feeling Dance la salsa, bachata şi dans sportiv, unde au participat aproximativ 400 de sportivi.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa s-a înscris în competiţie cu 6 perechi şi o sportivă la Solo Fete, din care 4 perechi s-au calificat în finală obţinând 8 medalii.

Rezultate în finala competiţiei:

  • VAŞVARI DRAGOŞ - OLTEAN LORENA - cls. Hobby 14-15 ani, Locul 1
  • JOLDEŞ ANDREI - OLARI ANAMARIA - cls. Hobby 12-13 ani, Locul 5
  • MOLDOVAN CLAUDIU - CANTOR DENISA - cls. Pre 12-15 ani, Locul 5
  • DETEŞAN SERGIU - PUCA DARIA - cls. Hobby 12-13 ani, Locul 6

Felicitări şi celorlalte perechi participante în semifinală şi sferturi de finală:

  • DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS
  • MOLDOVAN ANDREI - VIDRAŞCU MARA
  • TRIF ARIANA

În 19 mai, trei perechi au evoluat în spectacolul organizat cu ocazia zilelor Colegiului Naţional Mihai Viteazul Turda, şi anume: SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA, JOLDEŞ ANDREI - OLARI ANAMARIA şi RUS ANTONIO - POP ALEXIA, care au dansat pe ritmuri standard şi ritmuri latino-americane.

La Casa de Cultură Ionel Floaşiu din Campia Turzii s-a desfăşurat sâmbătă 19 mai, Primăvara Muzicală 2017. La spectacol am participat cu patru perechi: SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA, MISARAŞ DĂNUŢ - RUS ALEXANDRA, MICLEA ALEX - CRIŞAN ELLA şi MULEA ROBERTO - HADA SONIA, care au susţinut o suită formată din dansuri standard, dar şi latino-americane, cu trupa "Aristocratele" şi Majorete cu pom-pon, trupe premiate de curând la Cupa Floris de la Bistriţa.  

Mulţumim pe această cale organizatorilor evenimentului de la C.N.M.V. şi d-lui Nicuşor Lăcătuş pentru invitaţie şi pentru colaborare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS