Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Club Rotary Câmpia Turzii susţine performanţa!

Sport
Tools
Typography

În perioada 16-20 iunie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii va spijini participarea a 2 sportivi de performanţã la Campionatul European. Unul dintre judoka este antrenorul de la CSM Câmpia Turzii, Alpar Nagy, Campionatul Naţional de Veterani Judo.

În acest sens, dorind sã susţinã performanţa sportivã, Club Rotary Câmpia Turzii sponsorizeazã cei 2 campioni naţionali în vederea participãrii la Campionatul European. De asemenea, prin aceastã acţiune îşi propune sã deschidã o poartã spre promovarea şi susţinerea acestui sport antrenând şi alţi sponsori, care doresc sã se alãture Clubului Rotary Câmpia Turzii pentru susţinerea acestor tineri.

Mulţumim tuturor celor implicaţi, iar sportivilor le dorim mult succes !

Chiper Doru
Presedinte 2016-2017

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS