Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dansatori turdeni au efectuat pregătiri cu lotul naţional

Sport
Tools
Typography

Perechea SAROȘI RAREȘ - CRIȘAN MARIA, semifinalişti la Campionatul Naţional pe secţiuni de la Iaşi la categoria junior 1, secţiunea standard,  au participat, în perioada 6-9 iulie, la pregătirile Lotului Național de Standard la Reghin, unde au avut ca antrenori de lot pe CATIA VANONE (Italia), GENNY FAVERO (Italia) şi RAMON ZEDAN (România).

Între 13 şi 17 iulie au fost la pregătiri cu Lotul Național de Latino, junior 1 - Reghin, unde i-au avut ca antrenori pe VIKTOR NIKOVSKI (Rusia), CARINA RUBIO (Spania) și VITALIE TROHIN (România).

De asemenea, în perioada 26 iulie - 2 august sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda

vor efectua antrenamente în cantonamentul verii, unde vor începe pregătirile pentru noul sezon competiţional şi pentru ZMT - 2017, unde vă vor oferi un Flash Mob şi reprize de dans sportiv.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS