Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

43 de câştigători la cea de-a doua ediţie a Turda Run Fest | VIDEO

Sport
Tools
Typography

În cea de-a treia zi dedicată sărbătoririi municipiului Turda, duminică, 13 august, şi-a făcut loc şi cea de-a doua ediţie a competiţiei de mişcare în aer liber Turda Run Fest.

Încă înainte de orele 17.00 - momentul la care se dădea startul în competiţie - platoul din Parcul Tineretului din municipiul Turda s-a umplut de copii şi părinţi, fiecare pregătit de competiţie în felul său.

La startul competiţiei s-au aliniat nu mai puţin de 43 de participanţi, alergarea desfăşurându-se pe două categorii de vârstă: 6-9 ani şi 10-14 ani.

Pentru că au dorit să promoveze mişcarea, organizatorii au decis să ofere tuturor participanţilor diplome şi medalii, astfel fiecare dintre participanţi a fost declarat câştigător.

Cum muzica şi distracţia erau parte integrantă a evenimentului, trei domnişoare prezente la eveniment - şi participante la competiţie - au intrat în posesia a trei microfoane şi au început să cânte, fapt care l-a făcut pe prezentatorul Costică Petruş să propună ca ediţia viitoare a evenimentului să aibă şi o secţiune de karaoke pentru doritori.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS