Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Wed, Jun
116 New Articles

Campionatul Judeţean de Bocce al şcolilor speciale din judeţul Cluj

Sport
Typography

Şcoala Gimnazială Transilvania Baciu, instituţie de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a organizat luni, 4 iunie a.c., Campionatul Judeţean de Bocce al şcolilor speciale din judeţul Cluj.

Inclusă în Calendarul Competiţional Sportiv Judeţean dedicat elevilor cu cerinţe educaţionale speciale din judeţ și aflată la cea de-a patra ediție, competiția este destinată elevilor cu deficiențe neuro-psiho motorii moderate şi severe. Jocul cu mingi Bocce a fost adaptat pentru aceştia prin micşorarea terenului şi executarea individuală a trei aruncări, cu bile specifice, înspre o ţintă - o altă bilă, colorată diferit. Potrivit regulilor jocului, câştigătorul, pentru fiecare dintre cele trei categorii de vârstă, este cel care obţine cea mai mică distanţă dintre bila de referinţă şi una dintre cele trei aruncate.

Însoţiţi de profesorii de educaţie fizică şi kinetoterapie, elevii proveniți din şcolile speciale ale judeţului Cluj au participat la campionat cu maxim entuziasm, demonstrând abilităţile motorii şi spiritul lor competiţional. În final, fiecare dintre şcolile participante a avut cel puţin câte un câştigător – 18 locuri/3categorii de vârstă/fete-băieţi.

Cu spijinul unor oameni inimoşi, toţi elevii au fost recompensaţi cu diplome de participare şi dulciuri, locaţia - Baza Sportivă Gheorgheni şi vremea frumoasă făcând ca această competiţie să aducă zâmbete pe feţele copiilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS