Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Sat, Dec
76 New Articles

Marele Maestru Andrei Istrățescu , într-un Simultan de Șah de excepție la ZMT!

Sport
Typography

Andrei Istrățescu este multiplu campion național și european de juniori și seniori.

Campion european la categoria sub 16 ani, campion național de seniori la doar 17 ani, mare maestru din 1994 și participant la șase ediții ale Jocurilor Olimpice și două Campionate Mondiale câștigate pentru România - sunt doar câteva dintre performanțele șahistului român, care de mai bine de șase ani figurează în Top 100 FIDE. A castigat sute de turnee în țară și în străinătate, fiind considerat de mulți "un geniu al șahului".

Marele Maestru va fi prezent la Zilele Municipiului Turda, unde va juca un simultan la 20 de mese cu pasionații de șah ai Turzii, copii și adulți, membri ai Clubului de Șah Potaissa Turda.

Evenimentul se va desfășura vineri, 17 august, începând cu ora 18.30, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda. Accesul în sală se va face pe bază de invitație.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZMT mulțumește sponsorilor și partenerilor:

Gold: SALINA Turda, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, DOMENIUL PUBLIC Turda

Silver: Holcim, ACSA, ASA Consolis

Bronze: DDD Insecto, Massimo, Transilvania Impact, Pui de Moroșan, Petric

Basic: Raiffeisen Bank, Dachim, Rusalca, Marele Alb, Esopetrol, Pizza Planet, Biti, Modulo Decor, Takka Roof, Maxim Invest, Edy Star, Alpin 57 Lux, Opticon, Oncos, Vitafarm Plus, Tase Mara, Rimm Proiect, Maximal, Dactylis Prod, Flavius Nutritia, Mirflav, Redoxim, Iva Comexim, Galateea Farm, Celeste Com, Met Copilul, Veroli Farmacie, Nina Impex, Clasic Artdesign, Sanitex Mag Mixt

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS