Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dansatorii turdeni au participat la trei evenimente în perioada 10-12 noiembrie

Sport
Tools
Typography

In perioada 10-12 noiembrie, 5 perechi legitimate la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat la 3 evenimente in Brasov, Somcuta Mare si Campia Turzii.

La competitia zonala Cupa "Shall we dance" - Somcuta Mare, Ed. I-a, 11 noiembrie - au participat peste 200 sportivi din zona Transilvania.

Rezultate in finala:

  • GHERMAN CATALIN - ONET OANA - H 6-9 ani, Locul 6
  • DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS - E 12-13 ani, Locul 7

La competitia de ranking cu participare internationala Cupa Brasov I.C. Vasiliu - Brasov, Ed. a XVIII-a, 10 noiembrie - s-au inscris peste 450 de sportivi.

Rezultate in semifinala:

  • VASVARI DRAGOS - OLTEAN LORENA - E 16-35 ani, Locul 9 - sectiunea standard si latino.

Luni, 12 noiembrie la Palatul Cultural “Ionel Floasiu” din Campia Turzii a avut loc aniversarea a 65 de ani de la infiintarea Liceului Teoretic Pavel Dan, unde am fost reprezentati de SAROSI RARES, OLTEAN LORENA si MURESAN ALEX, care sunt elevi ai acestei institutii de invatamant, precum si de partenerii lor CRISAN MARIA, VASAVARI DRAGOS si MATEI ADELINA, in spectacolul aniversar.

La multi ani!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS