Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Wed, Sep
57 New Articles

Primăria Câmpia Turzii vă invită la pescuit: Fir întins! - Liber la pescuitul sportiv din Complexul de agrement „La Trei Lacuri”

Sport
Typography

Începând de astăzi, 15 martie 2019, pescuitul la Complexul de agrement „La Trei Lacuri” este din nou permis atât pescarilor profesioniști, cât și celor amatori.

În conformitate cu HCL 33/2019, tarifele de pescuit și campare s-au modificat, și pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, urmărind link-ul: https://www.campiaturzii.ro/hcl/2019/hcl_33.pdf

De asemenea, vă informăm că programul Complexului de agrement „La Trei Lacuri” este următorul:

  • Pescuit pe timp de zi, de luni până duminică, între orele 6:00 și 18:00
  • Pescuit pe timp de noapte, de luni până duminică, între orele 18:00 și 6:00

Astfel, pasionații de pescuit pot să-și lanseze bețele în apă, iar cei mai norocoși pescari vor putea să se întoarcă acasă cu plasele pline de caras, știucă, crap, sânger, cteno, biban, somn, etc., sau ca în cazul majorității pescarilor, cu o dispoziție mai bună, aer curat după o zi de relaxare în natură.


Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS