Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

6 medalii aduse de dansatorii turdeni de la Cheile Grădiştei

Sport
Tools
Typography

In weekend-ul trecut dansatorii Clubului de dans sportiv PotaissaTurda au participat la doua evenimente, unul la Campia Turzii, celalalt la Cheile Gradistei.

Intre 30-31 martie s-a desfasurat la Cheile Gradistei, Concursul National de dans sportiv, Cupa La Passion- Ed. a VI-a, competitie la care au participat aproximativ 400 de sportivi din Bucuresti, Brasov, Pitesti, Braila, Craiova , Rm. Sarat, Timisoara, Sibiu, Miercurea Ciuc, Bacau, Iasi, Tg. Mures, Medias, Teius, Turda.

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a inscris in competitie 2 perechi la 3 categorii, de unde s-au intors cu 6 medalii.

Rezultate in finalele competitiei:

  • VASVARI DRAGOS - OLTEAN LORENA
    • - E peste 16 ani latino, Locul 1
    • - D peste 16 ani standard, Locul 4
  • DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS
    • - E 14-15 ani, Locul 7

Felicitari tuturor!

Sambata la Campia Turzii am fost reprezentati de cele 2 perechi compenente ale Lotului National 1 si 2 al Romaniei (sectiunea standard 6-9 ani si 14-15 ani), intrun moment artistic la invitatia Asociatiei Artistilor Plastici din Campia Turzii.

Multumim pentru invitatie si felicitari pentru aniversare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS