Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

VIDEO | Final de etapă la Turda a Patrulei Airsoft România. Vezi cine a urcat pe podium!

Sport
Typography

(comunicat)
Sambata 06.04.2019 Asociatia Club Sportiv Ludus Dacicus a organizat Patrula Airsoft Romania – Etapa Turda 2019, fiind cea de a doua editie PARO organizata la Turda, concurs la care au participat 10 echipe din toata tara: Airsoft Team Medias, CSABv, Lupii Deva, Battlefield Bistrita, Airsoft Targu Jiu, 1-Ted Miercurea Ciuc, DAOS Cluj, Nemuritorii Cluj, Renegades, Spartan Six Brasov.

Cei 60 de concurenti au trebuit sa parcurga contra timp un numar de  10 probe: eliberare ostatec, eliminare cuib de mitraliera, proba puscas, proba grenadier, ambuscada, escorta VIP, proba lunetist, proba tir, proba de prim ajutor, proba de navigare si o proba surpriza, proba ce presupunea ca team leaderul echipei sa loveasca 3 tinte legat la ochi fiind ghidat doar verbal de coechipieri. Probele s-au desfasurat in Parcul Central, Casa de Cultura si zona centrala a municipiului Turda.

De asemenea in Parcul Central a fost amplasat un stand de prezentare cu replici airsoft unde publicul a avut ocazia sa si traga cu unele dintre acestea.

Pe aceasta cale vrem sa felicitam echipele ce au urcat pe podium:

  • Locul 1 - Airsoft Team Medias,
  • Locul 2 – Nemuritorii Cluj,
  • Locul 3 – Spartan Six Brasov

De asemenea felicitam pe toti concurentii care au participat la PARO Turda 2019.

Dorim sa multumim sponsorilor si colaboratorilor nostri: Primaria Municipiului Turda, Oqtagon, Agroliv, Alegria, Double Ion, Inter Arte si Airsoft Super Daddys.

Ne bucuram ca toata lumea s-a simtit bine si sa ne vedem cu „bile” la urmatoarele evenimente.

Echipa ACS Ludus Dacicus

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS