Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Activitatea Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda în perioada iunie - septembrie 2019

Sport
Tools
Typography

Aşa cum deja i-a obişnuit pe consumatorii de informaţie din zona Turda - Câmpia Turzii, dar nu numai, Conducătorii clubului de dans sportiv Potaissa Turda revin cu un nou comunicat. De această dată despre activitatea din perioada vacanţei dar oferind, totodată şi informaţii privind parcursul din viitorul imediat al clubului.

Iată informaţiile transmise public:

Concurs:

Sambata, 14 septembrie a avut loc la Alba Iulia, Cupa ProDance - Ed. a VI-a, competitive, la care au participat peste 350 de sportivi din tara.

Rezultate:

  • JOLDES ANDREI - OLARI ANAMARIA
    • cls. E 14-15 ani, Locul 4
  • DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS
    • cls. E 14-15 ani, Locul 6
  • DASCAL IONUT - MONA MARIA
    • cls. Pre 8-9 ani, 2D, Locul 5
    • cls. Pre 8-9 ani, 3D, Locul 7

Lot National

In perioada 8-12 iulie a avut loc la Reghin, pregatirea LOTULUI NATIONAL al ROMANIEI, sectiunea standard, la care au fost convocati 4 dintre sportivii nostri:

  • GHERMAN CATALIN - ONET OANA - 6-9 ani si
  • SAROSI RARES - CRISAN MARIA - 14-15 ani.

Intre 18-22 iulie tot la Reghin, perechea GHERMAN CATALIN - ONET OANA au fost convocati la LOTUL NATIONAL al ROMANIEI, sectiunea latino.

Pregatirea loturilor a fost sub egida FRDS si a fost tinuta de antrenori romani, dar si straini (Italia, Germania, Spania).

Dl. Alin Miron a realizat pregatirea secretarilor Federatiei Ungare de Dans Sportiv, iar d-na Diana Miron a participat la cursurile de perfectionare a antrenorilor si arbitrilor FRDS.

Toate cursurile au avut loc la Reghin si au fost organizate de catre Federatia Romana de Dans Sportiv.

CANTONAMENT

La inceputul lunii august, 56 din sportivii clubului au fost intr-un cantonament de pregatire complex, incluzand pregatirea fizica, tactica si artistica, la Noul Sasesc, jud. Sibiu.

EVENIMENTE si SPECTACOLE

In cadrul ZMT - 2019 o parte din sportivii nostri au dansat in Parcul Central Turda, cu ocazia evenimentelor dedicate zilei municipiului.

Gala Premiilor ZMT 2019 - "10 pentru Turda", ne-a adus Premiul de Excelenta la sectiunea DANS.

Perechea Sarosi Rares - Crisan Maria ne-a onorat cu reprezentarea la lansarea de carte a D-nei Cerasela Libeg, care a avut loc la Centrul de Cultura Urbana Cluj.

In 24 SEPTEMBRIE vom da in folosinta o a doua SALA de DANS - SALA 2, sala care va avea dublu rol: de luni pana joi aici se vor tine cursuri de DANS si ZUMBA, iar de vineri pana duminica - PETRECERI PRIVATE PENTRU COPII.

Sala pentru petreceri pentru copii va fi data in folosinta dupa 1 OCTOMBRIE si este dotata ultra modern.

Cursurile de dans se vor relua incepand cu 24 SEPTEMBRIE - cursul pentru incepatori are loc Luni si Miercuri - ora 16.

Pentru inscrieri: la sediul Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda , Str. Aviatorilor fara nr., sau la telefon 0747074306

Va multumim!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS