Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cătălin şi Oana, finalişti la Campionatul Naţional de Clase la dans sportiv

Sport
Tools
Typography

Intre 5-6 octombrie s-a desfasurat la Bucuresti, Campionatul National de Clase la dans sportiv si Concursul International WDSF Dance Fest. La competitie au participat peste 1300 de sportivi din tara si din lume, fiind arbitrati de o brigada de 49 de arbitri, din care 35 din Romania, restul desemnati de WDSF.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu o pereche la categoria 6-9 ani, clasa E, care a reusit calificarea in finala, unde a obtinut Locul 6. Tot ei vor participa in 12 octombrie la Brasov, la Cupa Romaniei.

GHERMAN CATALIN - ONET OANA - Cls. E 6-9 ani, Locul 6.

D-l Alin Miron a fost unul din secretarii competitiei, iar d-na Diana Miron a participat in calitate de arbitru la competitiile nationale.

Felicitari si Succes la Cupa Romaniei!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS