Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Daniel şi Iris, finalişti la Cupa Mirtys Dance

Sport
Tools
Typography

Sambata 19 octombrie s-a desfasurat la Dumbravita- Timisoara, Cupa Mirtys Dance - Ed. a III-a, Concurs national de dans sportiv, la care au participat peste 350 de sportivi.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu o pereche care s-a calificat in finala competitiei, obtinand astfel o clasare importanta pentru ei.

DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS - Cls. E 14-15 ani, Locul 6

Felicitari si succes mai departe!

Sambata, 9 noiembrie, se va desfasura la Turda, CUPA POTAISSA - Ed. a 24-a - competitie Ranking care va avea ca invitati oficiali din Bucuresti, Constanta, Braila, Timisoara, Bacau, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Baia Sprie, Cluj Napoca, Iasi, Arad,Tg.Mures, Somcuta Mare, Sibiu, Medias, Brasov. Competitiile ranking sunt cotate mai bine decat cele nationale, din toate punctele de vedere: punctaje sportivi, arbitri si oficiali.

Competitia este organizata in parteneriat cu Federatia Romana de Dans Sportiv si Consiliul Local Turda si se va desfasura la Sala de Sport a Sc. Avram Iancu Turda, str. Rapsodiei nr. 1.

Vineri, 8 noiembrie, la Sala nr. 1 a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se va desfasura un curs pentru instructorii, antrenorii si arbitri FRDS, sustinut de D-l Dmytro Strelnyk din Bucuresti, curs aflat la a 3-a editie.

Programul va incepe la ora 8 cu sportivii clubului turdean, iar deschiderea oficiala avand loc la ora 18:30.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS