Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Fri, Dec
139 New Articles

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

Agora Media vă propune o experienţă inedită cel puţin pentru galeria de artă turdeană: un tur virtual al galeriei în cadrul căruia vă puteţi bucura de expoziţia de fotografie care încă se regăseşte pe simezele galeriei. (Iar când expoziţia nu va mai exista, va rămâne acest tur virtual pentru posteritate).

More Articles ...

Page 1 of 5