Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
163 New Articles

Agora Media vă propune o experienţă inedită cel puţin pentru galeria de artă turdeană: un tur virtual al galeriei în cadrul căruia vă puteţi bucura de expoziţia de fotografie care încă se regăseşte pe simezele galeriei. (Iar când expoziţia nu va mai exista, va rămâne acest tur virtual pentru posteritate).

Tinerii au rar parte de oportunități de formare și exprimare artistică. Astfel că, mulți tineri nici măcar nu apucă să profite de șansa de a descoperi domeniul artistic și chiar de a-și construi o posibilă carieră în acesta.

More Articles ...

Page 1 of 4