Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Vizitează virtual expoziţia de fotografie de la galeria de artă “Valer Suciu” din Turda

Hobby
Tools
Typography

Agora Media vă propune o experienţă inedită cel puţin pentru galeria de artă turdeană: un tur virtual al galeriei în cadrul căruia vă puteţi bucura de expoziţia de fotografie care încă se regăseşte pe simezele galeriei. (Iar când expoziţia nu va mai exista, va rămâne acest tur virtual pentru posteritate).

Concret, experienţa pe care v-o propune Agora Media este una imersivă prin intermediul fotografiilor de 360 de grade realizate în diverse puncte ale galeriei, astfel încât să fie acoperită complet întreaga expoziţie.

Astfel, în modulul de mai jos, puteţi da click pe fiecare dintre fotografii pentru a vă “muta” în interiorul galeriei în diverse puncte.

În acelaşi timp, în cazul fiecărei fotografii realizate cu o acoperire de 360 de grade, puteţi da click şi să rotiţi fotografia (sau rotiţi cu degetul pe telefon) pentru a acoperi întreaga perspectivă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS