Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Caravana PhotoRomania ajunge în Stațiunea Balneară Tășnad și Salina Turda

Hobby
Tools
Typography

Trei expoziții de fotografie care fac parte din proiectul “Caravana PhotoRomania” al Asociației PhotoRomania pot fi admirate în perioada 13-29 august în Tășnad, județul Satu Mare și la Salina Turda, judetul Cluj. Proiectul are ca scop promovarea României prin intermediul creațiilor unor fotografi profesioniști.

Expoziția “Fundătura Ponorului adânc în inima Daciei”, semnată de Mircea Bezergheanu, a fost vernisată sâmbătă, 13 august, ora 16:30, la Casa de Cultură din Tășnad. În incinta Stațiunii Balneare Tășnad, între 13 și 29 august, poate fi văzută expoziția “Salina Turda - cel mai frumos loc de sub pământ”, a fotografului Adrian Petrișor. Ambele expoziţii fac parte din programul oficial al Zilelor Oraşului Tăşnad

Salina Turda găzduieşte, tot în perioada 13-29 august, expoziția colectivă “Stațiunea Balneară Tășnad şi împrejurimile ei’’formată din 20 de fotografii realizate de fotografi profesionişti în cadrul celor două tabere de fotografie organizate în Tăşnad.

“Fotografia și filmul sunt probabil cele mai eficiente metode de promovare a turismului. Mă bucur că atât Salina din Turda, cât și Primăria Tășnad, au răspuns pozitiv acestei inițiative. Pe viitor vom extinde proiectul prin includerea altor zone turistice”, a declarat Cătălin Balog Bellu, coordonatorul proiectului. 

Caravana face parte din proiectul PhotoRomania 2015, derulat de Asociația PhotoRomania şi este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României.

Parteneri: Primăria Tăşnad, Turda Salina Durgău SA, 
Sponsori: Cewe Fotocarte, Nikon România şi Casa Tora Tăşnad

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS