Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, Dec
151 New Articles

Agora Media vine din nou în faţa voastră cu o propunere de vizită virtuală :). De această dată este vorba de expoziţia de artă plastică mică organizată de Casa de Cultură Turda în colaborare cu Asociaţia Artiştilor Plastici Târgu Mureş.

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează începând de Luni, 8.11.2021, concursul național online de fotografie ”Cea mai frumoasă fotografie cu Salina Turda”. Prin acest concurs organizatorii își propun marcarea a 89 de ani de la sistarea exploatării sării și 29 de ani de turism la Salina Turda, încurajarea afirmării tinerelor talente în domeniul artei fotografice, promovarea artei fotografice și a turismului.

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să vizitați, în perioada 3-14 noiembrie 2021, expoziția de fotografie „Amintiri și reflexii", care reunește lucrări ale artistului Farkas György. Vernisajul va avea loc în data de 3 noiembrie 2021, de la ora 17:00.

More Articles ...