Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, Sep
132 New Articles

După Festivalul Internațional de Teatru Turda, care s-a desfășurat și în acest an cu succes și după vara care a trecut, revenim la programul obișnuit de spectacole și intrăm într-o nouă stagiune. Plini de entuziasm, odihniți și gata de noi proiecte, actorii TNAMT vă așteaptă în fiecare săptămână la spectacolele pe care le-au pregatit.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 3 Septembrie-3 Octombrie 2021 expoziția personală a uneia dintre cele mai valoroase artiste plastice turdene, Maria Cristea, instituția dorind să marcheze astfel ziua de naștere a artistei. Vernisajul va avea loc Luni, 6 Septembrie 2021, de la ora 15.30. Intrarea este gratuită.

Acest videopoem a fost realizat în cadru ”CINEstory #shorts”, unde echipa proiectului își propune să încurajeze și să sprijine operele poeților contemporani români, dar și creativitatea celor pasionați de cinematografie. Primul material a fost inspirat din ”Femeia poem”, de Dan Herciu, vol. ”Jama” / Dan Herciu. - Bucureşti : Karth, 2014.

Începând de luni, 2 august, lucrările de pictură ale artistului plastic turdean Oleg Rusnac pot fi admirate la Galeria de artă a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda. Expoziția cu picturile sale se va încheia la sfârșitul lunii august. Intrarea este gratuită.

More Articles ...