Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Wed, Jun
116 New Articles

Teatrul “Aureliu Manea” propune iubitorilor de teatru un nou spectacol - “Îngrijitorul” - un spectacol de Harold Pinter, cu regia şi scenografia semnate de Andreea Nagy şi din a cărui distribuţie fac parte actorii Miky PAICU, Călin Mihail ROAJDĂ, Valentin ONCU.

Teatrul “Aureliu Manea” Turda vine cu o nouă propunere în faţa iubitorilor de teatru: “Gelozie, mon amour”, un spectacol de Tudor Popescu, în regia lui Radu Botar şi a cărui scenografie poartă semnătura lui Dan Felecan, asistent de regie fiind actorul Valentin Oncu.

More Articles ...