Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, Jul
312 New Articles

Două concerte de excepţie la FITT 2020

Artă
Typography

În acest an în cadrul celei de-a 4-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Turda turdenii vor avea ocazia să participe la două concerte de excepție. Miercuri 01 iulie de la ora 21.30 va concerta în curtea teatrului trupa ”La Chakra” din Chile, formată dntr-un grup de prieteni care împărtășesc muzica lor prin Europa.

Radu Nechifor & Friends vor susține un concert de nai vineri 03 iulie de la ora 21.30. Radu Nechifor, unul dintre cei mai apreciați artiști români, a început studiul muzicii la vârsta de 12 ani in cadrul Liceului de Arta din Sibiu, iar in 2003 intra primul la catedra de nai a maestrului Gheorghe Zamfir de la Universitatea Națională de Muzică – București.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe platforma tomtix.ro dar si la agenția de bilete a teatrului.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS