Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Actorii TNAMT pregătesc spectacole noi

Artă
Tools
Typography

Anul 2020 a fost anul în care cu toții am învățat să ne adaptăm unei lumi pe care nu am cunoscut-o anterior. O lume în continuă schimbare, care ne-a pus la încercare capacitatea de a veni cu soluții noi pentru probleme noi.

Faptul că actorii nu se pot întâlni cu publicul la Teatru, nu îi oprește să creeze și să se dedice în continuare acestei arte. Distanțați fizic, actorii TNAMT pregătesc noi proiecte și așteaptă cu mult entuziasm momentul în care vor putea vedea de pe scenă zâmbetele spectatorilor. Mai jos vă prezentăm câteva dintre proiectele în derulare.

Actorii Valentin Oncu și Cătălin Florea, alături de regizorul Filip Odangiu, fac pregătiri online pentru spectacolul „Tutun și praf de pușcă (pentru nervi și oase)”, după piesa „Fără cartușe, Max!”, de Nelu Ionescu. „Piesa lui Nelu Ionescu, o  „fabulă cu un fals soldat și un fals actor”,  pune în oglindă destinele a doi oameni captivi  într-o buclă istorică etern repetabilă, cea a inventării unor războaie care dau temporar iluzia identității. Personajele piesei realizează că, în mijlocul entropiei generale, există totuși o speranță, ne putem ajuta reciproc, însă doar astfel: eu să-ți fiu intermediar între tine și tine, tu să-mi fii intermediar între mine și mine.” – a declarat Filip Odangiu, regizorul spectacolului.

"Van Dan - 10 ani de sânge murdar" prezintă povestea reală unui tânăr care a fost ultimul din cartier ce a încercat drogul și printre puținii care au supraviețuit dupa 9 ani de adicție. Miraculos, acum a scăpat cu totul de droguri, este curat, are o familie, și poartă cu el zi de zi amintirea Sărutului Îngerilor. Spectacolul îl are în distribuție pe Vali V. Popescu, iar regia și scenografia sunt realizate de Dragoș Călin.

„Oracol” – spectacol cu Grațiela Bădescu, text – Rucsandra Pop, muzica – Alexandru Condurat, Matze. ”Oracol” spune o poveste de dragoste de secol XXI şi este un poem urban, o mărturie, un love-story colectiv care s-a născut din energiile oraşului.  

Până vă vom putea invita la evenimentele Teatrului, vă îndemnăm să respectați indicațiile autorităților și să vă luați toate precauțiile necesare. Pentru a fi la curent cu toate informațiile cu privire la activitatea Teatrului, vă invităm să ne urmăriți pe pagina : https://www.facebook.com/teatruturda sau pe site-ul oficial: https://teatrulaureliumaneaturda.ro .

Rămâneți sănătoși și în siguranță!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS