Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

„ORACOL” – un nou spectacol în pregătire la TNAMT

Artă
Tools
Typography

Situația actuală în care ne aflăm poate fi percepută ca fiind descurajatoare în ceea ce privește desfășurarea activităților cu care ne-am obișnuit. Chiar și așa, actorii Teatrului Național Aureliu Manea Turda continuă să pregătească spectacole noi pentru a-și putea întâmpina publicul cum se cuvine în momentul în care acest lucru va fi posibil.

Respectând regulile de distanțare fizică și toate celelalte măsuri impuse de autorități, echipa noastră pregătește spectacolul ”Oracol”, un one-woman show al cărui concept este realizat de Grațiela Bădescu.

„Oracol spune o poveste de secol XXI sub forma unui poem urban, a unui love-story colectiv,

născut din energiile oraşului. La limita dintre teatru, performance și documentar poetic, acest

one-woman-show, bazat pe cartea Oracol, de Rucsandra Pop, funcționează ca mărturie a unui proces de maturizare, într-o lume tot mai complexă. Spectacolul caută să surprindă această complexitate prin proiecții video dinamice, printr-o coloană sonoră originală și printr-o multitudine de filmări și colaje, aparținând traseului artistic al Oracolului.” – a declarat Grațiela Bădescu, actriță TNAMT

Concept: Grațiela Bădescu
Text/Colaje: Rucsandra Pop
Consultanță scenografie: Andreea Strineholm
Consultanță: mișcare scenică Mihai Pecangin
Muzică: Alexandru Condurat, Matze
Imagine: Grațiela Bădescu, Ștefan Coman, Rucsandra Pop, Bogdan Tiutu
Video edit: Grațiela Bădescu, Mihai Marin, Ștefan Coman
Animație: Philippe Strineholm

Așteptăm cu nerăbdare momentul reîntâlnirii cu publicul nostru drag, iar până atunci, vă dorim multă sănătate!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS