Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Oct
125 New Articles

Felicitări Vali V. Popescu! Actorul a fost nominalizat la Festivalul Internațional de Film din Buenos Aires

Artă
Tools
Typography

Actorul Teatrului Național Aureliu Manea, a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal la Festivalul Internațional de Film din Buenos Aires.

Nominalizarea este pentru filmul „Între chin și amin”, unde acesta interpretează rolul lui Tase Caraman, un tânăr compozitor, care se întoarce de la studii din Viena. Acesta este arestat la scurt timp după logodna cu iubita lui, Lia, și aruncat în iadul închisorii din Pitești, unde un amplu experiment de reeducare prin tortură este în plină desfășurare. Oribilul experiment comunist, copiat după modelul sovietic, este condus de temutul Ciumău, comandantul închisorii. Compozitorul supraviețuiește torturilor de neimaginat datorită credinței lui neclintite și, după eliberare, compune Oda lui Dumnezeu. Muzica o salvează pe logodnica lui, Lia.

 La același festival, Toma Enache, regizorul filmului, a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor.

Actorul Vali V. Popescu este nominalizat pentru cel mai bun actor într-un rol principal alături de actori cunoscuți din cinematografia internațională, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 mai.

Filmul „Între chin și amin” este disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming Netflix.

Îi urăm multă baftă talentatului actor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS