Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Fri, Jul
185 New Articles

Expoziție de pictură dedicată Turzii de Prof. Alin Bîlcu,  la Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Artă
Typography

Începând de azi lucrările de pictură ale profesorului turdean Alin Bîlcu pot fi admirate la Galeria de artă a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda. Expoziția cu picturile sale dedicate orașului natal se va încheia la sfârșitul lunii Iulie. Ca într-un schimb de generații, lucrările sale sunt expuse în galeria bibliotecii alături de picturile copiilor dedicate iei românești, mulți fiindu-i elevi, un fel de ”expun maestrul și ucenicii săi”. Intrarea este gratuită.

Profesorul Alin Bîlcu oferă de această dată privitorilor lucrări cu Turda natală, în care excelează, și o lucrare florală. Absolvent în 1995 al Academiei de Arte Vizuale ”Ioan Andreescu” din Cluj, secția ”Pedagogia artei-profesor de desen”, la clasa Profesorului Radu Șerban, Alin Bîlcu a format generații de elevi în domeniul educației plastice. În prezent este profesor de educație plastică la Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” și la Școala ”Avram Iancu” din Turda. Îmbină armonios activitatea didactică cu cea de creativitate fiind foarte activ în evenimentele culturale ale orașului. Este membru UAP și a avut numeroase expoziții personale și de grup în Turda, Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Tg Mureș, Bistrița, București, etc. Pictează în stil figurativ-realist și post-impresionist. Are lucrări în colecții private in Turda, Târnăveni, Cluj-Napoca, Bbaia Mare, Sibiu, Craiova, Finlanda, USA, Canada, Japonia, Anglia, Italia, Franța, Ungaria, Austria etc.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS