Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sat, Dec
145 New Articles

Expoziția de desene SĂPTĂMÂNI CU ÎNGERI în Catedrala Ortodoxă Turda

Artă
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda și Catedrala Ortodoxă Turda organizează în perioada 18-29 Aprilie 2022 expoziția de desene ”SĂPTĂMÂNI CU ÎNGERI”.

Evenimentul face parte din seria de activități cuprinse în Parteneriatul ”Creativitate, educație și implicare” pe care biblioteca turdeană și instituția școlară turdeană l-au încheiat în acest an școlar și se înscrie în seria de manifestări dedicate sărbătorilor Pascale și Săptămânii Naționale a Bibliotecilor Publice (18 -24 Aprilie).

Sunt expuse 103 lucrări în acuarele, creioane colorate și grafit realizate de elevi de la Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda coordonați de cadrele didactice: Alin Bîlcu, Mihaela Deteșan, Alina Gore, Felicia Oaidă, Mariana Picovici și Adina Maria Porcilă.

Daniela Deac
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS