Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

TNAMT alături de mari teatre la Festivalul Internațional de Teatru Tg Jiu

Artă
Tools
Typography

În 14 mai ora 19.00, TNAMT joacă spectacolul O noapte furtunoasă, de I.L. Caragiale, regia Andrei Mihalache, scenografia Eliza Labancz la Festivalul Internațional de Teatru „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Festivalul se desfășoară în perioada 13-28 mai și va reuni teatre atât din România cât și din străinătate. Printre teatrele participante amintim Teatrul Odeon București, Teatrul Bulandra București, Teatrul de Comedie Bucuresti, Teatrul Național Chișinău, Teatrul Maria Filotti Brăila, Teatrul Dramatic Galați etc.

„Au trecut secole de când directorii de teatre scot în fiecare stagiune la public moaștele lui Caragiale, convinși fiind că mai pot fi de interes piesele lui, deși a scris doar despre trădare, înșelăciune, adulter și prostie. (Despre cea din urmă mai nuanțat: prostia șmecheră, prostia conjugală și prostia politică)…” ne marturisea la premiera regizorul Andrei Mihalache.

De atmosfera creată în spectacolul O noapte furtunoasă se pot bucura și turdenii în data de 12 mai, când se va juca în Sala Mare a TNAMT, de la ora 19:00. Bilete se pot achiziționa accesând următorul link: https://www.tomtix.ro/evenimente/9666-o-noapte-furtunoas  sau sunând la tel. 0264 311 952.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS