Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

TNAMT pe scena celui mai mare festival Shakespeare din lume

Artă
Tools
Typography

În perioada 19-29 mai, are loc cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova. Festivalul este organizat de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și Fundația Shakespeare.

„Festivalul Internaţional Shakespeare este considerat de presa culturală internațională, de oamenii de specialitate, de lideri și de formatori de opinie din România și străinătate, precum şi de prestigioasa Enciclopedie Shakespeare, apărută în anul 2015 la Oxford University Press, drept unul dintre cele mai valoroase festivaluri cu temă ale Europei şi printre cele mai importante festivaluri Shakespeare ale lumii“, se arată în raportul de aprobare a proiectului pentru festival.

Festivalul a debutat la Craiova în 1994 și a fost inițiat de Fundaţia Shakespeare, avându-l ca director fondator pe Emil Boroghină. În cadrul festivalului vor avea loc peste 100 de evenimente: spectacole de teatru, performance-uri, instalații multimedia, spectacole de teatru VR, concerte, proiecții de film în aer liber,  lansări de carte, conferințe și dezbateri. Acestea se vor desfășura în 13 locații din Craiova, într-un eveniment de mare ținută artistică ce se adresează atât celor mai fini cunoscători ai teatrului internațional cât și publicului larg. 

Teatrul Național Aureliu Manea Turda participă la acest eveniment important cu spectacolul Visul unei nopți de vară, regia Muriel Manea Jakab. Reprezentația va avea loc în data de 21 mai, de la ora 21:30, în Parcul Nicolae Romanescu- Teatrul de Vară.

Pentru ca și publicul turdean să se bucure de acest spectacol grandios, el se va juca în Sala Mare a TNAMT, în data de 19 mai, de la ora 19:00. Bilete se pot achiziționa accesând următorul link:https://www.tomtix.ro/evenimente/9669-visul-unei-nopi-de-var sau sunând la tel. 0264 311 952.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS