Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tinerii artiști vă așteaptă să le vizualizați operele de artă fotografică!

Artă
Tools
Typography

Pe parcursul ultimelor luni, un număr de 20 de tineri regizori din Comunitatea Urbană Arieș și-au format competențe de filmare, narațiune prin film, videografie și editare video - competențe dezvoltate atât într-o manieră teoretică, cât și practică, care le cresc pe viitor angajabilitatea și care îi vor ajuta pe participanți să dezvolte o pasiune într-un domeniu bine plătit de viitor.

Arta, transmite mai bine decât orice, probleme cu care se confruntă artistul, și transpune într-o manieră creativă gândurile, trăirile acestuia. În acest fel au transpus tinerii participanți ai proiectului MovieStories problemele cu care se confruntă generațiile de tineri, în arta fotografiei, alături de persoane cu experiență și de o întreagă comunitate!

O mână de tineri elevi cu suflet mare și spirit artistic, au transpus în fotografii unele dintre cele mai de valoarea povești ale comunităților de proveniență ale acestora și ale problemelor cu care fiecare dintre noi ne putem confrunta. Asociația Potaissa Art, prin intermediul proiectului MovieStories, i-a sprijinit pe aceștia în demersul lor de a face primii pași către universul artei și al emoției, și vă așteaptă acum brațele deschise să vizualizați operele realizate de către artiștii în devenire, în expoziție! Aceștia s-au pregătit intens și au luat parte la ateliere de formare în domeniul cinematografiei, ajungând să realizeze materiale de impact, ca niște adevărați profesioniști.

Având profilul unor tineri determinați, aceștia au fost în căutare de povești locale ale unor persoane din diverse medii, acționând ca un megafon într-o manieră creativă. Pentru a viziona materialele video create de către aceștia, Asociația Potaissa Art vă invită să vizitați galeria virtuală, accesând link-ul www.moviestories.potaissaart.ro.

Proiectul MovieStories este un proiect dezvoltat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Dacă doriți să rămâneți la curent cu această inițiativă, vizitați pagina de Facebook a organizației Asociația Potaissa Art (https://www.facebook.com/potaissaart), sau contactați coordonatorul proiectului Luca Sebastian la numărul de telefon 0759665850.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS