Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Mar
163 New Articles

Februarie + Fabrica de Teatru = love

Artă
Tools
Typography

Îndrăgostiți și îndrăgostite, iubiți și iubite, vă așteaptă o lună magică la teatru!

Sâmbătă 04 februarie, ora 19.00, vino să vezi comedia Vrei să fii soția mea, după piesele scurte ale lui A.P. Cehov,  un spectacol dinamic și plin de umor, pus în scenă de Cătălin Grigoraș și Valentin Oncu cu actorii Cătălin Florea, Anca Markos, Călin Mihail Roajdă și Ginuc Crișan.

Nu rata cea mai nouă comedie muzicală, regizată  de Andrei Mihalache, Îndrăgostiții din Ancona partea a 2-a, care va avea primele reprezentații în 10 și 11 februarie, ora 19.00. Prima parte a spectacolului s-a jucat cu mare succes atât la Turda, cât și în multe locuri din țară. Partea a 2-a ne prezintă un fir al poveștii țesut de data aceasta pe meleagurile românești. Vizita personajelor Tomao Nicomaco, Lucia și Luigi sau Vittoria și Giovani în România va fi pe ritmurile hiturilor anilor 70 – 80, cu inserții din prezent.

“Luna februarie trebuie să fie una specială și spectaculoasă. Am pregătit un program variat cu multă comedie pentru toate vârstele. Legătura specială a regizorului Andrei Mihalache cu Teatrul nostru, Teatrul în care a debutat în 1981, a dus în ultimii ani la realizarea unor spectacole memorabile. De data aceasta a pus în scenă pe ritm de hit, partea a 2-a a spectacolului Indragostiții din Ancona. Nu îl ratați!” a spus Cătălin Grigoraș – manager TNAMT.

Periplul iubirii continuă, iar de ziua îndrăgostiților chiar în 14 februarie, naționalul turdean ne invită la Gelozie Mon Amour, un spectacol regizat de Radu Botar, o comedie de neratat.

Nu uitaţi că duminica este a celor mici! Punguța cu doi bani, Hansel și Gretel, Scufița Rosie și Degețica vor fi jucate pe scena Fabricii de teatru, duminica de la ora 11.00.

Programul lunii februarie poate fi găsit pe www.tnamt.ro, iar biletele sunt puse în vânzare la agenția de bilete, dar și online pe tnamt.ro. 

Fă o surpriză persoanei iubite și veniți la teatru împreună!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS