Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Fri, Jul
84 New Articles

Don Juan moare ca toți ceilalți, premieră la Turda

Artă
Tools
Typography

 În acest sfârșit de lună Teatrul Național Aureliu Manea Turda prezintă avanpremiera spectacolului Don Juan moare ca toți ceilalți, după un text de Teodor Mazilu.

Teodor Mazilu sau „al doilea Caragiale”, cum este cunoscut în dramaturgie, a scris proză scurtă, romane, teatru printre care se numără și piesa Don Juan moare ca toți ceilalți, un text ce nu a avut multe montări în teatrele din țară.

Un alt lucru mai puțin cunoscut despre Teodor Mazilu, este că, în anii comunismului a avut conflicte cu cenzura, iar una din piesele lui a fost interzisă o lungă perioada de timp.

„Vino să descoperi un text actual transpus în spectacol de regizoarea Luana Hagiu  pe scena Fabricii de Teatru, împreună cu actorii Valentin Oncu, Grațiela Bădescu, Maria Salcă și Cătălin Florea. La realizarea spectacolului au mai contribuit: Mădălina Sandu scenografie, Ingrid Neacșu asistent regie, Alexandru Condurat ilustrație muzicală, Sebastian Cojenel light design,” a spus Lorena Almășan, secretar PR TNAMT.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS