Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

„Patima turdeană” la două festivaluri internaționale

Artă
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda va intra în spiritul și atmosfera de festival încă de la începutul lunii iunie, participând la două festivaluri mari de teatru din țară.

Trupa turdeană va impresiona în 4 iunie cu spectacolul Patima regizat de Luana Hagiu, selectat să participe la secțiunea #concurs  la FESTIVALUL DE TEATRU SCURT din cadrul FITO alături de alte trupe din București, Sibiu, Chișinău, Polonia, Georgia!. Festivalul Internațional de teatru Oradea este organizat de Teatrul Regina Maria și se află la cea de-a VIII-a ediție. În cadrul celor trei secțiuni care va cuprinde în acest an trei  secțiuni la care vor participa teatre importante din România și din străinătate.

Povestea Tofanei a lui Mihail Sorbul va fi prezentată publicului băimărean în 13 iunie când va concura în cadrul celui mai vechi festival internațional de teatru din România-ATELIER organizat de teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Atelier 92.

Să le ținem pumnii actorilor noștri și le urăm succes!

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS