Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

TNAMT a obținut finanțare nerambursabilă AFCN în valoare de 199.627,80 lei

Artă
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda implementează două proiecte culturale în perioada iulie-noiembrie 2023 cu finanțare nerambursabilă, valoarea totală a proiectelor fiind de 224.627,80 lei din care 199.627,80 lei reprezentând valoarea nerambursabilă AFCN.

Cele două proiecte sunt: Digitalizarea Arhivei TNAMT și SpectAct.

Primul are scopul de a redescoperi, revitaliza și reimagina arhiva teatrului în vederea stabilirii unei relații durabile cu publicul larg, de a contribui la prezervarea materialelor, de a stârni interesul noilor generații pentru trecutul scenei românești și de a valorifica resursele de creativitate ale arhivei prin mijloacele noilor media, conform intereselor și preocupărilor societății actuale.

Cel de-al doilea proiect SpectAct va readuce teatrul la viață și în inimile tinerilor într-un mod interactiv și inedit, prin realizarea unui spectacol de teatru imersiv care va implica o echipă de tineri debutanți, utilizând tehnologia digitală pentru a aborda problema bullyingului și implicând tinerii într-un mod creativ și educativ. Proiectul cuprinde realizare de ateliere teatrale dar și realizarea unei platforme digitale care va transpune spectacolul în format digital.

Proiecte culturale co-finanţate de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectele nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectelor sau de modul în care rezultatele proiectelor pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS