Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Povestea Trix Show merge mai departe!

Artă
Tools
Typography

Povestea celui mai jucat spectacol al naționalului turdean continuă. În perioada 30 septembrie – 3 octombrie Teatrul National Aureliu Manea Turda se va deplasa în Grecia cu spectacolul Trix Show, regia Mihai Gruia Sandu. Spectacolul va avea loc la Centrul Cultural al primăriei din Atena, în data de 01 octombrie. 

“Actorii noștri vor duce Trix Show, pe scena din Atena, spiritul viu și magic al poveștilor tradiționale ale lui Păcală.  Va fi o experiență unică și cu siguranță vom lăsa o părticică din sufletele noastre celor ce ne vor vedea performând. Întreaga suflare turdeană trebuie să fie mândră de această trupă excepțională a teatrului. Să poți să duci peste mări și țări energia comunității din care faci parte este cea mai bună formă de promovare pentru oraș. Pentru noi mai înseamnă și împlinire profesională.” a spus Cătălin Grigoraș manager al TNAMT.

Această deplasare este realizată în parteneriat cu Institutul Cultural Român, și sprijinită de Asociația Interculturală Româno-Elenă DACIA și de Ambasada României din Atena.

 

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS