Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Tinerii din zona Arieș învață prin teatru și psihodramă

Artă
Tools
Typography

Zilele au trecut, iar astfel am marcat unul dintre punctele culminante ale proiectului ,,SpectACT":, spectacolul ,,Casa Foster a copiilor imaginari. Desfășurat în cadrul acestuia, spectacolul a reprezentat rezultatul unei ample perioade de repetiții, culminând într-o prezentare captivantă. Spectacolul de teatru a fost jucat în fața tinerilor din comunitate în diverse instituții de învățământ din Zona Arieș.

“Motivul din spatele acestei inițiative a constat în dorința noastră de a transmite tinerilor cunoștințe și înțelegere prin intermediul teatrului și al artei psihodramei. Scopul nostru a fost acela de a oferi o perspectivă vie asupra realității din viața lor, transpusă cu migală într-o scenă fictivă, animată de talentele actorilor. Am dorit să ilustrăm, într-un mod convingător, aspecte semnificative ale existenței lor, permițându-le să se identifice și să înțeleagă mai profund lumea în care trăiesc. O înțelegere profundă a realității din jurul lor le oferă instrumentele necesare pentru a naviga în societatea complexă și în continuă schimbare. “ a spus actrita Florina Florian Filip coordonator proiect.

,,Spect ACT” este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS